Old Boys-klassen (16-99 år)

Old Boys-klassen (16-99 år)

Oldboysklassen er for dig som har en kreagøjler gemt i maven eller i fuld flor! Eller måske har du et håndværker-gen som kan frem trylle en helt utrolig båd som kan sejle ned ad Mølleåens vand!

 Tilmeld dig her: https://medlem.dds.dk/event/id/5559/register

Hvis du har det, så skal du deltage i Oldboysklassen hvor det gælder om at bygge den mest kreative båd og gennemføre sejladsen.

 

Den båd I bygger er efter fri fantasi, så længe den kun drives frem ved menneske kraft.

I deltager i hold af mindst to spejdere hvoraf mindst én af jer skal være fyldt 20 år.

Båden kan I vælge at bygge hjemmefra eller i Rude Skov sammen med de andre klasser (Se regler).

I skal senest være ved Lyngby Mølle kl.12.00 for at registre jer selv og jeres båd. Tilskuerne og de andre deltagere vil da gå rundt og kigge på bådene i Oldboysklassen og stemme på den mest kreative båd.

Vinderen af sejladsen findes ud fra antallet af stemmer og om sejladsen er gennemført.

Der vil også være frokost som I kan nyde med udsigt til spejderklassens start ca.12.45.

I vil blive sendt afsted når de resterende klasser er sejlet afsted.

 

Søsætningen sker i dammen hvorfra der sejles ca. 100 meter inden I skal bære båden over gaden og ned i Mølleåen på den anden side. Herfra går sejlturen til møllerne Fuglevad, Brede, Ørholm. Nymølle, Motorvejsbroen og Stampen indtil I når målet ved Rådvad, hvor I skal være senest kl.18.00. Ved møllerne skal I bære båden over hver gang.

 

I Rådvad vil der være en bus til Colleruphus, hvor vi spiser en fantastisk middag med præmieoverrækkelse undervejs, efterfulgt af en fest for jer, der har kræfterne i behold.


Er I friske?